Aktivitetsweekend - 4. og 5. marts

Sammen igen på ny er temaet for dette års aktivitetsweekend - oplev værdien af fællesskab og sammenhold, hvor vi farver sammen, synger sammen, lytter sammen, spiser sammen, spiller sammen, bøjer/strækker sammen og er sammen...

Vælg mellem 7 forskellige workshops - tilmeld dig allerede nu.

Tid: 4. og 5. marts 2022
Sted: Aktivitetscenter Struer
Pris: 325 kl. inkl. deltagelse begge dage, 2 x frokost , 3 x kaffe/kage

Tilmelding: På kontoret eller på mail karenk@struer.dk | lailavd@struer.dk 

 

Vælg mellem:

Bortennis

Dygtiggøre din teknik, lære noget om kroppens behov og muligheder, uanset om du vil forbedre eller blot vedligeholde dit spil.

Der vil være mulighed for flere kampe, instruktion af en semi-pro spiller, mulighed for sved på panden og garanti for gode grin.

Billiard

Billard er åben for alle – uanset erfaring, køn eller medlemskab i Aktivitetscentret. Eneste betingelse er, at du har forladt arbejdsmarkedet…

Fredag formiddag kommer Tommy Pedersen, tidligere topspiller, og viser / lærer os noget om stød-teknik, og hvad effekten er, når vi rammer ballen på de forskellige måder.

Resten af dagen + lørdag laver vi en turnering, hvor alle spiller mod alle, og hvor vi skal kæmpe om den gyldne kø.

Træk Vejret – Mindre stress – Sov godt

Vidste du, at måden du trækker vejret på, kan have indflydelse på, hvordan du har det - både fysisk og mentalt? Faktisk kan spændinger i nakke, skuldre, ryg, træthed, dårlig blodcirkulation, stress og dårlig søvn, hænge sammen med en overfladisk vejrtrækning.

På workshoppen har vi fokus på åndedrættet gennem forskellige åndedrætsøvelser, og hvordan du kan få mindre stress ind i din hverdag.
Gennem mindfulness tankegangen får du forskellige øvelser og værktøjer, der kan hjælpe dig til at finde vejen tilbage til mere ro og balance i din krop og dit sind.

Workshoppen er ikke en mirakelkur mod stress! Men kan være en hjælp til dig, der trænger til at stoppe op og finde roen.

Yoga (begge dage)

Udforske yogaens mange aspekter og chancen for at prøve dig selv i forhold til smidighed, yogastillinger og afspændingsmetoder. Lene Nees er lokal fysioterapeut og fagligt dygtig, hjertevarm og kommer altid med godt humør.

Plantefarvning af garn (begge dage)

Vær med til at farve dit eget garn med naturlige farver, frembragt af naturens materialer. Vi vil komme til at fremstille et helt specielt farveunivers.
Birgit Fastrup medbringer garn, som vi eksperimenterer farveprøver ud fra. Der bliver også mulighed for tilkøb.

Plantefarvet stof

Lise Borgen er bl.a. kendt for sine stofkreationer på Johnnys Haugaards blomsterudstilling på Pallisbjerg Herregård. Hun vil føre os ind i sit plante- og bær- baserede farveunivers på stof. Stoffet vil kunne bruges til gardiner, puder og kjoler.

Leg med lys

Vores ønske er at gøre det muligt at eksperimentere med formning af snoede lys samt indfarvning af almindelige kronelys. Der vil være et udvalg af stearinfarver samt paraffinlys, som under opvarmning kan formes og snoes. Denne kunstart har ikke nogen facitliste, men tillader kreativiteten at blomstre…